S.H.I.E.L.D.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az üzenet első fele

Go down

Az üzenet első fele Empty Az üzenet első fele

Témanyitás  Admin Pént. 12 Aug. 2011, 20:05

Az üzenet első fele 44532610

- Bruce. Illetve reményeim szerint Bruce… Bízom benned, és tudom, mennyire elszánt harcos vagy, ezért, ha az Úr is úgy akarja, még életben vagy, és most te nézed ezt a videót pár régi társunkkal, akikben talán megbízhatunk. Örülök, hogy a társam eljuttatta hozzád a pendrive-ot. Ezek szerint tényleg isteni csoda és útmutatás volt az, hogy találkoztam vele, mert nemcsak erős és okos, de szavatartó és igazságszerető személyt ismerhettem meg benne. Ha bennem valaha bíztál, Bruce… akkor abban is megbízhatsz, akitől ezt a pendrive-ot kaptad. Maradéktalanul, ahogy a régi társainkban is. Gondolom, sejted, hogy csak azért titkolom a kilétét, mert ezzel őt szeretném megvédeni. Ő… nagyon fontos nekem, Bruce. Kérlek, most legyen elég ennyi vele kapcsolatban. Ha jónak látja, bizonyára felfedi majd a kilétét előtted.

- Nos… Ami az üzenetem valódi tárgyát illeti… Talán sejtetted, talán nem, de jó okom volt rá, hogy amióta Washingtonba kerültem, alig-alig tartottam veled, illetve veletek a kapcsolatot. Nemcsak a munkám miatt, amit persze teljes erőmmel végzek, hanem egyéb… elfoglaltságaim miatt. Nick Furyban… nos, nem megbízható, de elfogadható szövetségesre leltem, amikor kicsit utána akartam járni a S.H.I.E.L.D. működésének és valódi céljainak. Már nagyon régen foglalkoztatott engem ez a szervezet, és egyre gyanúsabbá vált számomra, hogy még itt, a legfelső politikai körökben is folyton zsákutcába ütköztem, amikor a S.H.I.E.L.D.-ről kérdezősködtem. Rozsomák, az X-Fegyver, a mutánsok eredete, a szuperkatona-kísérletek… Túl sok még mindig a kérdés, és túl kevés a válasz. Az persze nyilvánvaló, hogy amit az aszteroidán hallottunk az Északi-sark fölött a mutánsokról, Magnetóról és Rozsomákról, az igaz… de kell legyen még valami a háttérben, amiről nem tudunk.

- Fury mindenáron vissza akarja szerezni régi státuszát, ezért egyelőre egy oldalon állok vele, még ha őt saját önző céljai is vezérlik. Emlékszel, amikor a múltjáról mesélt? A rajta is végrehajtott kísérletekről? Mindaz igaz volt persze, vagyis ő egy több mint 60 éves, tapasztalt, ravasz katona, és nem szabad őt sosem alábecsülnünk. De most… szükségem volt rá, és ezért méltó isteni büntetésben részesülök majd, tudom. Az Úr legyen irgalmas a lelkemhez…

- Bruce. Fury segítségével megszereztem a S.H.I.E.L.D. legfontosabb adatait, a személyzeti listát, a levelezéseket, a ki- és bejövő kommunikációt… és rá kellett jönnöm, szörnyű dolgokat végeztek ott. És végeznek ma is. Két szerencsétlen fiatalon teszteltek gyilkos szimbiotikus organizmusokat, klónoztak, félresikerült szuperkatona-kísérleteket próbáltak eltussolni több-kevesebb sikerrel… Csakis Isten teremthet új fajokat. Csakis Ő alakíthatja az emberi testet kénye-kedve szerint. Először a mutánsok, aztán újabb és újabb teremtmények, amikor a mutáns gén terjedését sem tudták még megfejteni… Nem szeretném, ha sokáig a S.H.I.E.L.D.-nél maradnál – ám ha mégis, tartsd őket szemmel, és próbálj belülről igazságot tenni. Félre ne érts: vannak ott igaz, hazaszerető emberek. Amennyire meg tudtam állapítani, a Különítmény tagjai mind ilyenek, ahogy az új vezető, Carol Danvers ezredes is… ám a sötétben megbúvó titkokról még ők sem tudnak mindent. Még alaposabban át kell tanulmányoznom az adatokat, de a S.H.I.E.L.D.-nél mindent látnak, így nem kizárt, hogy hamarosan elhallgattatnak… A lényeg, Bruce, hogy legyél nagyon óvatos. Valószínűnek tartom, hogy istentelen árulók is befészkelték már oda magukat, és még kívülről is bomlasztani akarják a szervezetet, mint most Fury. Nyilván azért adta át nekem ezeket az információkat, hogy nyilvánosságra hozzam őket, ezzel pedig Danvers leszerepeljen, és ő visszakerüljön a csúcsra. Nem tudom, hogy mikor kapod meg ezt az üzenetet pontosan, és hogy lesz-e addigra számottevő változás a S.H.I.E.L.D. vezetőségében, de azt biztosan állíthatom, hogy Fury bármit és bárkit feláldozna, hogy visszakerüljön a csúcsra, Danvers pedig még nem elég tapasztalt, hogy felvehesse vele a versenyt ilyen téren.

- Kevés az időm… Rátérnék a konkrétumokra, amelyeket eddig találtam. A nagy részüket még nem tudtam leellenőrizni, de annyi bizonyos, hogy egy nagyvállalattal, az AIM-mel kommunikálnak többen is a S.H.I.E.L.D.-nél titkosított csatornákon keresztül, amelyekre Fury szerint sem lehet engedélye az illetőknek… Erre mindenképp odafigyelnék a helyedben, különösen egy bizonyos dr. Malcolm Specterre. Szinte folyamatosan információkat kap a S.H.I.E.L.D.-nél dolgozó személyektől. Továbbá… Jegyezz meg két nevet: Jack Osterman és Gwendolyn Stacy. Mindketten szökésben vannak jelenleg is, és nemcsak tudnak a S.H.I.E.L.D. egyes titkos kísérleteiről, de alanyai is azoknak. Szimbiotikus organizmusok és klónozás… Tudj meg ezekről mindent, amit lehet, és ha megtalálod ezt a két, talán velünk egyidősnek tűnő fiatalt, dolgozz velük együtt, és ne hagyd, hogy visszavigyék őket a S.H.I.E.L.D.-hez, mert előbb-utóbb újra csak borzalmas kísérleteket fognak végezni rajtuk. Akármit is mondanak neked, akármilyen parancsot is kapsz… ők áldozatok, Bruce, és segítened kell nekik.

- Biztosan állíthatom továbbá, hogy Pókemberben is megbízhatsz. Tudom, hogy ő és én barátok vagyunk, nagyon jó barátok… vagy legalábbis voltunk… de ezt nem elfogultságból mondom. Fury is megerősítheti, hogy nem kedveli a S.H.I.E.L.D.-et, és amióta közvetett módon ő is áldozatául esett pár borzalmas klónozási kísérleteknek, azóta csak még inkább ódzkodik tőlük. Bízz benne, Bruce, és… próbáld megértetni vele, hogy ha valami történik velem, attól benned még megbízhat, mert te és én egy oldalon állunk. Nem engedheted meg magadnak, hogy azt a kevés embert, akiben bízhatsz, az ellenségeiddé tedd. Végül, de nem utolsó sorban, találtam még két adattöredéket… Szerintem még maga Fury sem tudja, hogy idáig jutottam, és ezekről a neveiken kívül még mást nem tudok… „A Bosszú Angyalai-projekt”, valamint a „Vörös Koponya-projekt”. Mindkettő lezárt, titkosított anyag, de baljós előérzetem van velük kapcsolatban… Légy óvatos, ha bármelyikkel találkozol.

- Még valami… Utólagos engedelmeddel… mivel aggódtam érted, értetek… a Triskeliont bepoloskáztuk Furyval. Állandó megfigyelés alatt tartjuk az épületet, és ha veszélybe kerültök, teszem azt bombák miatt, vagy kiszúrunk valami egyebet, azt azonnal tudatom veled… illetve ha én már erre nem leszek képes, a társam. Találunk rá módot. Amíg ő azt állítja, hogy a Triskelion nincs veszélyben, addig úgy is van.

- Én… döntésre jutottam. Június 1-jén feltárom a mutánsok eredetét a világnak, mert tudom, érzem, hogy a világnak tudnia kell erről. Ezzel a lépéssel véget fogok vetni az istentelen mutánsellenes törvénynek. Próbáltam békésebb, csendesebb úton előrejutni itt, Washingtonban, de ez lehetetlen feladatnak tűnik, és közben a S.H.I.E.L.D.-nél, és még ki tudja, hol, csak tovább ténykednek a sötét ügyletek vezetői. Ha ezzel véget ér a karrierem… vagy az életem… ám legyen. Isten mutatta nekem ezt az utat. Tudom, hogy sosem voltál képes megérteni ezért, Bruce, de azt is tudom, hogy ha én elbukom az én módszeremmel, akkor te és a többiek maradtok az egyetlenek, akik tudják az igazságot, és rendet tehetnek ebben a mocsokba süllyedt világban. Sok rejtőzködő mutáns van még odakint, akik számítanak ránk. Talán én tévedek, és neked lesz igazad. Tudom, hogy jól fogsz dönteni. Mindkettőnket felkarolt Xavier professzor úr, mindketten belső démonainkkal küzdtünk, de mindketten győztünk, és új személyekként folytattuk a harcot. Mindketten sokat vesztettünk már… de mindkettőnkre vigyáz az Úr, és mindkettőnkkel terve van. Sosem hittem volna, hogy a mogorva, könyvmoly énemből és a kezelhetetlen, vadóc Taóból egy nap olyasvalakik válnak, mint én és te. Büszke vagyok magunkra, történjen bármi is 1-jén. Add át üdvözletem a többieknek, vagy mutasd meg nekik ezt a felvételt, ha jónak látod. Azért mondtam el ezt most neked, hogy lásd, tökéletesen megbízom benned, a többiekben és a társamban is, és hogy tudd, kikben bízhatsz meg te feltétlenül, és kikkel legyél óvatos. Ha lehetőségem lesz rá… akkor hamarosan még jelentkezem. Az Úr áldása legyen veletek, barátom.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.