S.H.I.E.L.D.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az üzenet második fele

Go down

Az üzenet második fele Empty Az üzenet második fele

Témanyitás  Admin Pént. 12 Aug. 2011, 20:28

Az üzenet második fele 0101bp

- Bruce. Stephanie. Remélem, valamelyikőtök megkapja ezt az üzenetet. Van egy listám… Ti ketten, Tyler Jackson, Jonathan Miller, Rustin Parr, Emma Flower White, Peter Parker, Jessica Drew és az egykori Fantasztikus Négyes tagjai. Olyan fiatal reménységek, akikben megbízom, akiket még nem korrumpált teljesen a S.H.I.E.L.D. méreggépe. Felejtsétek el a Bosszú Angyalait, a Vörös Koponyát, vagy bármi egyebet. Tegnap éjjel mindent feltörtem. A S.H.I.E.L.D. olyan információbázisaiba jutottam be, amelyekről még talán Danvers ezredes sem tud. Ghost… Ez a név talán még most nem mond nektek semmit, de egy rendkívül veszélyes tudós és terrorista bújik meg mögötte. És állandó levelezést folytatnak Nick Furyval a S.H.I.E.L.D. jelenlegi vezetőségének megdöntéséről.

- Mindenki benne van… Charles Xavier. Erik Lensherr. Nick Fury. Ghost. A háttérben álló „nagyok” úgy mozgattak minket, mint egy bábjátékos a bábjait. Ezek az alakok… istennek képzelik magukat. A húgomért majd magam megyek el, de rátok várok mindennap az egykori iskolánk romjainál. Siessetek. Néhány hónapig türelmes leszek… Figyellek majd benneteket, amennyire tudlak, de november végén mindenképp be kell majd indítanom az eseményeket, amelyek a mai beszédemmel veszik kezdetüket. Mindent elterveztem. Együtt sikerülni fog. De… ha nem jöttök el, és ha a S.H.I.E.L.D.-nél maradtok… ha a Gonoszt választjátok… akkor ellenségként kell kezelnem mindőtöket, és egyesével végzek veletek is.

- Novemberig van időtök. Tudom, hogy helyesen döntötök majd. Személyesen mindent elmagyarázok. Az Úr áldása legyen veletek, felebarátaim.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.