S.H.I.E.L.D.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charles Xavier-Nick Fury

Go down

Charles Xavier-Nick Fury Empty Charles Xavier-Nick Fury

Témanyitás  Admin Kedd 18 Aug. 2015, 13:39

Feladó: Charles Xavier – xprof@xmen.com
Címzett: Nick Fury (titkosított e-mail cím)
Dátum: 2008. január 22.

Tárgy: Walter és Jean

„Mélyen tisztelt Fury tábornok!

Úgy vélem, lassan a türelmem végére érek, és kénytelen leszek átadni ezt az ügyet igazgatótársamnak, professzor Lensherrnek – és, mint bizonyára tudja, ő hajlamos szélsőségesebb módszerekkel kezelni az iskolánkat és diákjainkat érintő atrocitásokat. Kérem, ne értsen félre: ez a legkevésbé sem fenyegetés, mindössze tényközlés a részemről.

Javítson ki, ha tévednék, de úgy gondolom, tényleg mindent megtettem annak érdekében, hogy intézményünk baráti viszonyt ápolhasson a S.H.I.E.L.D.-del. Amikor elém hozta azt a gyalázatos paktumot, talán nem írtuk alá Lensherr professzorral együtt? Tán nem küldtünk minden diákunk aktájáról másolatot, ahogy kérte? Még a fokozatosan bevezetett katonai kiképzésnek és az Ön által engedélyezett kisebb-nagyobb bevetéseknek sem voltam ellene, ha jól rémlik.

Viszont, már ne is haragudjon, a diákjaimmal folytatott magánóráim, illetve pszichés tréningjeim csakis és kizárólag ránk tartoznak, ebből nem engedek! Ez különösen igaz arra a két tanulóra, akik iránt Ön mostanában egyre fokozódó érdeklődést mutat, Walterre és Jeanre. Utóbbi kisasszony ráadásul nem is az iskolánk diákja, csakis az édesapja beleegyezésével látogat meg olykor-olykor.

Ezúton kérném tehát újfent, hogy ne zaklasson se engem, se senkit a tanulóink közül a gyanúsítgatásaival és kíváncsiskodásával.

Köszönöm.

Maradok őszinte híve:

Charles Xavier professzor”

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Charles Xavier-Nick Fury Empty Re: Charles Xavier-Nick Fury

Témanyitás  Admin Kedd 18 Aug. 2015, 13:50

Feladó: Nick Fury (titkosított e-mail cím)
Címzett: Charles Xavier – xprof@xmen.com
Dátum: 2008. január 23.

Tárgy: Re: Walter és Jean

„Tisztelt professzor úr!

Határozott és burkolt fenyegetéseket tartalmazó kérését kénytelen vagyok elutasítani.

Kérem, ne tévesszen össze az asszisztenseimmel, a S.H.I.E.L.D. többi képviselőjével, vagy akár a diákjai szüleivel, akiket oly könnyen befolyásol maga körül. Mindketten tudjuk, hogy egy kisebbfajta mutáns hadsereget toboroznak az iskolájukban, legalábbis Lensherr professzornak biztosan ez a terve, Ön pedig ezt hagyja.

Tudok róla, de elnézem.

Amikor viszont olyan hatalmas erőkkel találkozik, mint Kovacs és Grey, akkor arról kötelessége azonnal tájékoztatni. Vagy talán azt gondolta, heccből érdekelnek annyira? Természetesen minden levelezését, minden aktáját, sőt az irodájában elhangzott minden egyes szót figyelemmel kísérünk. Tudok arról, mit talált Kovacs és Grey elméjében. Nem véletlenül vette fel a kapcsolatot a lány apjával, és nem véletlenül kezeli őt együtt a Kovacs kölyökkel.

Hamarosan felkeresem Önt, hogy személyesen vitassuk meg a két fiatal ügyét, és ha sikerül meggyőznie, talán engedem, hogy folytassa a kezelésüket.

Továbbá megkérném, hogy ne felejtse el a diákjai szokásos vérmintáit továbbítani a tudományos részlegünknek.

További szép napot.”

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.