S.H.I.E.L.D.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie

Go down

2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie Empty 2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie

Témanyitás  Admin Vas. 20 Dec. 2015, 20:00

Jonathan Miller jelentése:

A James Hudsonhoz való kiérkezés minden gond nélkül zajlott; Ms. Sunken egy felvételt hozott el Mr. Hudson számára, amiből megtudta, hogy ki is a valódi apja Rozsomák személyében. Az itt történt eseményeket Ms. Reynolds és Mr. Produnov az előzetes pszichológiai jelentések fényében kissé nehezebben viselték, de a helyzet megoldódott bármiféle atrocitás nélkül. Ramirez ügynök és Mr. Redbow is nagyban közrejátszott abban, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történjen. Mindkét fiatalembernek meglepő módon remek érzéke van ahhoz, hogy Ms. Reynoldsot meg tudják nyugtatni, és az emberek közé való integrációja is jó ütemben haladjon. Így javasolnám, hogy mindkettejüket tartsuk a hölgy közelében a későbbiekben. A küldetés teljes sikerrel zárult, Mr. Hudson elfogadta a S.H.I.E.L.D. ajánlatát, senki sem sérült meg, és az itt levők képesek voltak teljes csapatként együttműködni, egymást segíteni, kiegészíteni, még úgyis, hogy félig civilek alkották ezt a csoportot.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie Empty Re: 2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie

Témanyitás  Admin Vas. 20 Dec. 2015, 20:02

Stephanie Lyesmith jelentése:

A célszemélyt a lakóépületének tetején találtuk meg, a tárgyalások egy ideig jó ütemben haladtak. A csapat többsége kezelhető és alkalmazkodó volt a küldetés során. Azonban Emma White a visszainduláskor szegte meg először a kapott parancsot, és elrohant magánakcióba fogni. A célszemély a többiekhez való leérkezés után Emma White után rohant, ami a későbbi sérüléséhez vezetett. A támadóval fegyveres konfliktus alakult ki, Emma White fel lett szólítva, hogy hagyja a támadót és segítsen a sérültön, akit a támadó ugyan elengedett, de White ismét megszegte a parancsot, és nem volt azt hajlandó teljesítni, kis híján életveszélyes helyzetbe hozva a célszemélyt. Szerencsére Charles Waver újoncként/civilként is azonnal teljesítette a kiadott parancsokat, és megmentette a célszemélyt. A támadó a rádión leadott szavakat mondta, hogy azt meg kell akadályoznia, majd egyszerűen eltűnt. A távozása után White-ot felszólítottam a fegyverei és igazolványa átadására, amiket egyszerűen lehajított a földre, és sértődötten elsétált. Engedetlensége és az, hogy nem csak a társait, de civileket sodor veszélybe a magatartásával, nem tűrhető el ezekben a körökben, a csapatból azonnali eltávolítását kérem. Connor Hudson kissé passzív volt, láthatóan idegen volt számára a környezet és a bevetés, és kissé lefagyott a támadáskor – ami nem meglepő civil léte miatt –, de sem vele, sem pedig Charles Waverrel nem volt gond. A célszemély Roberto DaCosta súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett az akció során, határozottan Emma White hibájából, kinek nem ez volt az első ilyen megmozdulása azóta, hogy a S.H.I.E.L.D.-en belül van. A viselkedése és hozzáállása, mentalitása nem illik a S.H.I.E.L.D.-en belülre, nemhogy a Különítményhez.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie Empty Re: 2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie

Témanyitás  Admin Vas. 20 Dec. 2015, 20:05

Tyler Jackson jelentése:

Jean-Paul Beaubier-t a megadott helyen találtuk meg zavart és labilis állapotban, amit, mint kiderült, a támadója és a közte kialakult furcsa telepatikus kapcsolat okozott. Rajta keresztül értesültünk arról, hogy Stephanie Lyesmith csapatát megtámadták, hiszen látta az egészet a támadó szemével. Így erre koncentráltam, hogy minél többet megtudjunk a támadóról, de időközben Beaubier annyira zaklatott állapotba került, hogy kénytelenek voltunk leszedálni. A S.H.I.E.L.D. gyakornoki állására azonban határozottan nemet mondott. Azt a kevés információt, amit sikerült kiderítenem, már átküldtem. Esetleg egy S.H.I.E.L.D.-telepatával érdemes lenne megvizsgálni az elméjét, és én felügyelet alatt is tartanám, a támadó nem tud a köztük lévő kapcsolatról. Jean-Paul pedig még mindig veszélyben lehet. Időközben felvettük a kapcsolatot Jim Richardszal, aki elfogadta az ajánlatot, noha teljesen labilis, nem ajánlatos terepre küldeni határozatlan ideig. Lev Hudson az egész akció alatt figyelmen kívül hagyta az utasításaimat, a saját tévképzetei után cselekedett, több alkalommal is felzaklatta Jim Richardsot. Határozottan nem alkalmas a gyakornoki állás betöltésére. Ralf Shaw ugyan betartotta az utasításaimat, de elveszteni látszott a kontrollt a képessége felett, ahogy stresszhatás érte Richards aktáját elolvasva, és szinte menekült a csapat közeléből. Ennek ellenére más probléma nem volt vele, felügyelet mellett talán alkalmas lehet terepre. Az egyedüli, akinek ugyan a viselkedése némi kívánni valót hagy maga után, Morsus alkalmas a véleményem szerint. Követte az utasításokat, megfelelően cselekedett, reagált a kialakult helyzetre, nem esett pánikba és nem utolsó sorban nincs súlyos mentális betegsége sem. Leszámítva a tömény cinizmust.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie Empty Re: 2012. szeptember 25., Florida, Port St. Lucie

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.