S.H.I.E.L.D.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Atlantisziak

Go down

Atlantisziak Empty Atlantisziak

Témanyitás  Admin Kedd 25 Aug. 2015, 13:25

Kísérleti alanyok:

1) Namor

Platón, a híres ógörög filozófus meglehetős részletességgel szólt a legendás Atlantisz szigetéről. Leírása szerint Atlantisz hatalmas királyság volt, fejlett civilizációval és ideális politikai berendezkedéssel, amely jóval előrébb járt az akkori Föld bármely országánál. A forrás szerint ez a hatalmas sziget igen hirtelen pusztult el: földrengések és árvizek után „…egy súlyos nap és éjjel […] a tengerbe merülve eltűnt.” A legenda szerint a mohóvá és agresszívvá vált birodalmat az istenek parancsára öntötte el a tenger, Platón műve azonban ezen a ponton megszakadt.

Hosszú ideig mi is csupán legendának hittük ezt a történetet, ám dr. Franklin Storm és neje, dr. Mary Storm kitartottak azon felvetésük mellett, hogy Atlantisz létezett, és végül sikerült is engedélyt szerezniük a S.H.I.E.L.D.-től egy kutatóexpedícióra, amely teljes sikerrel zárult. Az Atlanti-óceán mélyén ráleltek a civilizáció elsüllyedt romjaira, sőt még egy élő, hibernált egyedre is, amelyet elzárva tartottak a romok között, egy sértetlenül maradt épületben. Az egyed ugyan rendkívül agresszívnek bizonyult, mégis sikerült foglyul ejteni és a Pegazus Projekthez szállítani további tanulmányozás céljából. Idővel fény derült a lény nevére is: Namor. Ő maga uralkodónak, hercegnek tartja magát, ám valójában sokkal valószínűbb, hogy valamiféle súlyos bűn elkövetése miatt zárták be és hibernálták. Ennek köszönhetően azonban egyedüli atlantisziként túlélte népe és szigete pusztulását.

2010-ben egy sajnálatos incidens során TITKOSÍTOTT ANYAG

Namorról ez idáig túl sokat nem sikerült megtudni, de az biztos, hogy félig emberi DNS-sel rendelkezik, és hogy vízben ugyanúgy tud lélegezni és mozogni, mint a szárazföldön. A fizikai ereje és regeneráló képessége is elképesztő, akár még Hulkkal is felvehetné a versenyt, továbbá pszichés kapcsolatban áll minden tengerlakó élőlénnyel, sőt, magával a tengerek és óceánok egészével. Irányítása is alá tudja vonni a vizeket, akár hatalmas hullámok, akár viharok, de akár még fagyott, hóvá vagy jéggé vált formában is. Az agyi működése szinte soha nem lassul le, és a nyelvi központja is hihetetlen aktivitást mutat, így gyakorlatilag percek alatt meg tud tanulni egy új nyelvet.

Az alanyt dr. Henry McCoy fennhatósága alá helyeztük egyik titkos létesítményünkben, az atlantiszi romok feltárása pedig jelenleg is zajlik.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Aug. 12.

https://shield.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.